SCOPE FinTech gaat samenwerking aan met Balieplus

SCOPE FinTech, expert op het gebied van datakwaliteit, CRM-software en de financiële en juridische dienstverlening, is een samenwerking aangegaan met Balieplus. Dit betekent dat aan klanten van Balieplus voortaan CDD On Demand aangeboden wordt, een voor advocaten-kantoren waardevol instrument waarmee ze op eenvoudig te controleren wijze kunnen voldoen aan verplichtingen die vallen onder de Wwft.

Dat SCOPE en Balieplus de handen ineenslaan is niet verrassend. Balieplus helpt advocaten om zo efficiënt mogelijk te ondernemen. CDD On Demand helpt advocaten te ontzorgen waardoor zij zich volledig kunnen richten op het bijstaan van hun cliënten. 

Met CDD On Demand worden boetes en reputatieschade voorkomen en wordt de wet- en regelgeving eenvoudig nageleefd. Door gebruik te maken van CDD On Demand, ontwikkeld door SCOPE FinTech, kan op basis van actuele gegevens controle worden uitgevoerd. Het gaat hierbij om controle van onder meer natuurlijke personen en rechtspersonen op onderwerpen als actieve sancties, historische sancties, wetshandhavingsinstanties, financiële toezichthouders, politieke prominente personen en insolventie. CDD on Demand biedt snelle en eenvoudige ondersteuning op het gebied van uitgebreid cliëntenonderzoek. Door de logging en een digitaal gewaarmerkt onderzoeksrapport is zo bovendien bewijsbaar dat aan de wettelijke verplichtingen is voldaan.
Geplaatst op 12-03-2020


Share on: