Marsh kiest voor Level X van CCS

Marsh, marktleider op het gebied van verzekeringsmakelaardij en risicobeheersing, kiest voor Level X, het Digital Insurance Platform van CCS.

Contractondertekening met Max Speur (links) en David Sanderse (rechts)

“Marsh heeft een heldere strategie om het hoofd te bieden aan de belangrijkste uitdagingen in de verzekeringssector, de standaard te zetten als marktleider en groei te realiseren," aldus David Sanderse, CEO van Marsh Nederland.
"Om onze Broker of the Future-doelen te bereiken hebben wij behoefte aan een digitaal platform. Het internationaal schaalbare platform van CCS geeft Marsh de mogelijkheid tot het behalen van bedrijfsoptimalisatie, flexibiliteit en snelheid bij het inspelen op klantbehoeften. Tot slot moet het platform ons helpen de risico’s te verminderen rondom onderhoud aan onze legacy IT-omgeving zoals AS/400."
 
Marsh zal gebruik maken van het Digital Insurance Platform Level X van CCS en profiteert daarmee van de meest moderne en geavanceerde integratie- en orkestratietoepassingen, gecombineerd met ervaring in de schadeverzekeringssector van meer dan 35 jaar.
 
“Het Digital Insurance Platform geeft de mogelijkheid om componenten uit ons Level backoffice systeem te combineren met onze Roundcube propositie en ons open insurance ecosysteem Marketplace. Deze combinatie noemen we Level X. Ons platform geeft Marsh grote voordelen bij het realiseren van doelen in termen van snelheid, flexibiliteit en schaalbaarheid. We implementeren het platform in 2020 in fases waarin steeds meer functionaliteit wordt toegevoegd,” aldus Max Speur, CEO CCS.
Geplaatst op 06-03-2020


Share on: