Klaverblad Verzekeringen: Meedenken in een bijzondere tijd

Door de coronacrisis hebben veel bedrijven en zzp’ers het erg moeilijk. Toch komen ondernemers met creatieve oplossingen en zelfs met nieuw ondernemerschap. Fysieke winkels gaan hun diensten online aanbieden en horecaondernemers gaan thuisbezorgen. Klaverblad Verzekeringen verzekert in deze periode daarom tijdelijke maaltijdbezorging mee op de dekking voor motorrijtuigen.

Ook is zakelijke inventaris die tijdelijk in huis is ondergebracht in deze periode verzekerd. In overleg zijn ook andere aanpassingen in de dekking mogelijk als een klant in deze periode met andere risico’s te maken heeft.

“Onze klanten krijgen door de crisis te maken met nieuwe verzekeringsvraagstukken en we helpen hen graag bij het zoeken naar oplossingen in deze bijzondere tijd,” aldus Peter Paul Barth, algemeen directeur. “We vinden het erg belangrijk dat onze klanten goed verzekerd zijn en dat ook blijven, zeker nu.”
 
Bij betalingsproblemen biedt Klaverblad een betalingsregeling op maat of kan de klant voor een andere betalingstermijn kiezen. Verder verlengt Klaverblad zo nodig de duur van een voorlopige dekking of geldigheidsduur van een offerte, omdat het in crisistijd vaak meer tijd kost om zaken te regelen.
Geplaatst op 31-03-2020


Share on: