InShared klanten doneren 155.000 euro aan het KWF

Verzekeraar InShared keert een Jaarbeloning uit aan haar klanten wanneer er aan het einde van het jaar geld over is. Dit jaar hebben 30.000 klanten ervoor gekozen hun Jaarbeloning te doneren aan KWF Kankerbestrijding. Het gaat om een bedrag van 155.092 euro.

De jaarbeloning wordt vastgesteld op het moment dat alle schades betaald zijn. InShared klanten kunnen ervoor kiezen om deze Jaarbeloning zelf te ontvangen of te doneren.
 

Iedereen deelt mee
Als er na betaling van alle schades aan het einde van het jaar geld overblijft, ontvangen alle klanten van InShared een Jaarbeloning. Dit geld wordt eerlijk, op basis van inleg, verdeeld over alle klanten. In 2019 was de totale Jaarbeloning 1.300.000 euro, het hoogste bedrag tot dusver. InShared klanten kunnen ervoor kiezen om hun Jaarbeloning zelf te ontvangen, of om het aan een goed doel te doneren. Dit jaar hebben 30.000 mensen ervoor gekozen om hun Jaarbeloning te doneren. Sinds de start van dit initiatief is het aantal klanten dat hun Jaarbeloning doneert sterk gegroeid: dit jaar zijn maar liefst zeven keer zoveel Jaarbeloningen gedoneerd als vorig jaar.

 

Fleur Dujardin, directeur van InShared: “Het is fantastisch dat we dit jaar 1.3 miljoen euro kunnen teruggeven aan onze klanten en we zijn blij dat zoveel klanten hun Jaarbeloning aan het KWF hebben gedoneerd. We all benefit.”

 

Giften maken onderzoek mogelijk
Met giften uit de samenleving kan KWF Kankerbestrijding haar werk doen. “Wij ontvangen geen subsidies, KWF is afhankelijk van donaties. Daarom telt iedere donatie: van een kind dat cupcakes verkoopt, tot een bedrijf dat in actie komt”, vertelt Annebel Schipper, woordvoerder KWF Kankerbestrijding. “Met het bedrag dat InShared-klanten hebben gedoneerd faciliteren we het onderzoek naar kanker, zodat minder mensen kanker krijgen, meer kankerpatiënten genezen en zij een betere kwaliteit van leven krijgen.”

Geplaatst op 05-03-2020


Share on: