Context breidt uit met technisch expert Vervloet

Vandaag, 19 maart 2020, is Marcel Vervloet gestart als technisch expert bij Context. Managing partner Michael Blonk geeft aan blij te zijn dat Context in deze roerige tijden toch wat positief nieuws kan brengen.

Marcel werkte na de afronding van zijn studie HTS werktuigbouwkunde als trainee bij de Nederlands Spoorwegen en daarna als engineer op de engineeringsafdeling van ACF, een farmaceutisch bedrijf. Hierna volgde een loopbaan bij de NEM, een bedrijf dat afgassen-ketels leverde voor energiecentrales. In uiteenlopende functies droeg hij verantwoordelijkheid voor de uitvoering van projecten. Daarbij verving hij menigmaal fabricage supervisors en was hij betrokken bij de uitvoering van montagewerkzaamheden van diverse energiecentrale projecten, overal ter wereld. Uiteindelijk is hij zich bij de NEM bezig gaan houden met de outsourcing van de fabricage- en montagewerkzaamheden ten behoeve van de afgassen-ketels. Voor deze inkoopactiviteiten heeft hij de opleiding NEVI 2 gedaan.

Vanaf 2004 was Marcel als inkoopmanager betrokken bij Standard Fasel, eveneens een ketelbouwer. In verband met wijzigingen in de organisatie is hij in datzelfde jaar begonnen als zelfstandige ondernemer.

Vanaf 2005 heeft Marcel als zelfstandig ondernemer bij diverse bedrijven de meest uiteenlopende activiteiten gedaan, zoals de uitbesteding en begeleiding van de productie van onderdelen. Die onderdelen waren dan vaak van grote of kleine technische installaties voor energiecentrales, (petro)chemische installaties of dienden voor de bouw van elektrische installaties, civiel-mechanische projecten, of grote of kleine montagewerkzaamheden. Marcel verzorgde sourcing van nieuwe leveranciers, de aanvragen, het contracteren, de expediting, het logistieke gedeelte en de nazorg in de meest uitgebreide zin van het woord.

Samen met Michael Blonk gaat hij zich binnen Context richten op technische schades aan machines en installaties alsmede brand-inventarisschades.

 

Geplaatst op 19-03-2020


Share on: