MeetingpointAdvies breidt dienstverlening verder uit

MeetingpointAdvies, het online platform ter ondersteuning van financieel advies voor verzekeringsadviseurs, heeft sinds kort haar aanbod en het gebruiksgemak voor financieel adviseurs bij particuliere schadeverzekeringen verder vergroot.

Nieuw in het assortiment van particuliere schadeverzekeringen is de reisverzekeringen-vergelijker. Reisverzekeringen zijn ook onderdeel geworden van de pakketvergelijker voor particuliere schadeverzekeringen. Binnenkort volgt ook de vergelijker voor gezinsongevallenverzekeringen.
 
Aanvullend is het aantal invoerhandelingen, om te komen tot een vergelijking voor opstal- en inboedelverzekeringen, verkleind door een koppeling met woonplatform Jumba.nl. Benodigde data zoals inschatting woningwaarde, woningtype, oppervlakte en bouwjaar van woningen worden voortaan automatisch ingevuld.
 
MeetingpointAdvies vereenvoudigt het adviestraject van adviseurs voor de producten particuliere schadeverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen.
 
Edon Kosters, Business Development bij MeetingpointAdvies: “In het digitale geweld blijven wij geloven in de kracht van onafhankelijk persoonlijk advies door financieel adviseurs. Digitalisering is daarbij ondersteunend; MeetingpointAdvies versterkt de concurrentiepositie van financieel adviseurs door hen in staat te stellen sneller, slimmer en efficiënter te werken.”
Geplaatst op 19-02-2020

< VorigeVolgende >


Share on: