ASA Autoschade opent nieuw bedrijfspand in Amstelveen

Vrijdag 7 februari heeft ASA Autoschade het nieuwe bedrijfspand in Amstelveen geopend, vlakbij de grens met Aalsmeer. De opening was een magische show, waarna eigenaar Matthieu Sol zijn bedrijf officieel geopend verklaarde. Het bedrijf had al eerder het nieuwe bedrijfspand betrokken.

Het nieuwe bedrijfspand van ASA Autoschade is gevestigd op bedrijventerrein De Loeten, langs de nieuwe verbindingsweg N201 en vlakbij De Bloemenveiling in Aalsmeer en Schiphol-Rijk. Het schadeherstelbedrijf heeft hier een prominente zichtlocatie. De totale oppervlakte bedraagt bijna 1.500 m2 met daarnaast een ruime afgesloten parkeergelegenheid en een eigen wasstraat.

ASA Autoschade houdt zich bezig met schadeherstel aan personen- en bedrijfsauto’s. De werkplaats is voorzien van de nieuwste apparatuur en equipment, gericht op efficiënt en duurzaam werken. Zo is er een grote spuitcabine met doorschuifsysteem waarin met stikstof gespoten wordt, een richtbank en uitlijn- en kalibratieapparatuur.

Het kantoorgedeelte beschikt over een trainingsruimte voor theoretische trainingen; aanvullend kunnen in de werkplaats praktische trainingen worden gegeven.
Het team ASA Autoschade beschikt over 10 jonge, vakbekwame en goed opgeleide mensen. Het schadeherstelbedrijf besteedt veel aandacht aan het opleiden van deze mensen omdat autotechniek steeds meer een high-tech vak wordt. In 2019 werd gestart een deel van het team op te leiden bij AutoTech, een de meest innovatieve opleiders in de branche. Zo is ASA Autoschade klaar voor de auto van morgen.

ASA Autoschade is actief in de regio Groot Amsterdam en werkt nauw samen met ASK Autoschade in Amsterdam Zuid-Oost. Door deze samenwerking kunnen beide bedrijven de hele regio bedienen. Ook is de samenwerking gericht op gemeenschappelijke inkoop en het delen van kennis. ASA Autoschade is Bovag Erkend Schadehersteller en Merk-erkend schadehersteller voor verschillende merken.
Geplaatst op 12-02-2020

< VorigeVolgende >


Share on: