ToekomstNu benoemd tot eerste eerste Green Partner van RISK Bosbeheer

RISK kondigt ToekomstNu aan als eerste Green Partner. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in de missie om CO2-compensatie en duurzaam bosbeheer te bevorderen.

Bijna alle advies- en coachklanten van ToekomstNu kiezen inmiddels voor CO2-compensatie via RISK Bosbeheer, een bewijs van het groeiende bewustzijn en de gezamenlijke inspanningen voor een groenere toekomst.

Richard Touker en Ineke Jochemsen zijn sleutelfiguren in deze samenwerking. Met hun vastberaden inzet hebben zij niet alleen bijgedragen aan de keuze van klanten voor CO2-compensatie,  maar ook zelf het initiatief genomen om de bijdragen te verdubbelen met een gift aan Stichting RISK Bosbeheer. Dankzij hun bijzondere inzet is ToekomstNu B.V. terecht erkend als de eerste Green Partner van de stichting. Ter ere van de start van dit waardevolle partnership is er een certificaat overhandigd aan ToekomstNu, waarmee hun toewijding aan duurzaamheid en milieubescherming wordt bekroond.

“We zijn enorm trots op de samenwerking met ToekomstNu en de inzet van Richard Touker,” zegt Tony Dingemanse, voorzitter van RISK Bosbeheer. “De toewijding aan CO2-compensatie en het behoud van onze bossen is inspirerend en hopelijk een voorbeeld voor andere bedrijven. Samen kunnen we veel impact maken!”

Voor meer informatie over deze samenwerking en onze projecten, bezoek de website: www.riskbosbeheer.nl

Over RISK Bosbeheer:
RISK Bosbeheer is een uitwerking van de visie van serviceprovider RISK om binnen de financiële dienstverlening duurzaamheid meer op de kaart te zetten. Hier draagt de complete keten, van verzekerde tot verzekeraar, een rol in. Er wordt samengewerkt met specialisten om daadwerkelijk impact te maken en de natuur te beschermen voor toekomstige generaties.

 
Geplaatst op 25-06-2024

Volgende >


Share on: