VACATURE AMS: LETSELSCHADE EXPERT

LeasePlanners werken mee aan de toekomst van mobiliteit. Door steeds voorop te lopen als het gaat om veiligheid, klimaat, energietransitie en sociale integratie. Maar ook op persoonlijk niveau staat een LeasePlanner klaar voor z’n klanten. Zeker bij een zwaar ongeval. Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte Letselschade Expert. Wil je ook LeasePlanner worden? In ons schadeteam AMS is een plek voor je vrij.

Letselschade Expert
Binnen LeasePlan Nederland werken ruim zevenhonderd collega’s met veel passie en plezier. Ook bij ons team Personenschade.
Het team is verantwoordelijk voor de afwikkeling van Letselschade, dienstverlening Rechtshulp en het signaleren en oppakken van Fraude binnen claims. Deze dossiers kunnen complex zijn en een langere doorlooptijd kennen.

Wat ga je doen?
 Als Letselschade Expert maak je onderdeel uit van het Team Personenschade. Dit is een divers en dynamisch team.
Je biedt deskundige hulp aan voor zware letselschades voor onze opdrachtgever LeasePlan Insurances. Je hebt ervaring met overlijdensschade, schade van zelfstandig ondernemers en ernstig neurologisch letsel. Bij alles wat je doet, stel je het slachtoffer centraal. Je bent empathisch en betrokken en goed in staat om hoofd- van bijzaak te onderscheiden. Je bent pro-actief en in staat om deze zware zaken zo efficiënt en resultaatgericht te regelen. Jij bent de spil in het web en onderhoudt de contacten met de diverse partijen in een dossier. Je durft beslissingen te nemen en staat sterk in je schoenen bij stevige onderhandelingen.

In deze rol mag je ook zelf de bezoeken doen en heb je een rol als mentor binnen het team voor de minder ervaren collega's.

Vanwege de grote belangen onderhoud je ook contact met onze opdrachtgever LeasePlan Insurances. Je voorziet hen van informatie en ziet er op toe dat er accuraat en nauwkeurig gereserveerd wordt.

Integriteit:
Integriteits is belangrijk als Letselschade Expert. Je handelt volgens hoge ethische normen en toont integriteit. Je waarborgt de vertrouwelijkheid van gevoelige informatie, vermijdt belangenconflicten en zorgt voor eerlijke en transparante communicatie met alle betrokken partijen. 
 
Wat breng je mee als Letselschade Expert?
 • HBO werk- en denkniveau;·       Nivre-expert personenschade;
 • Minimaal 8 jaar ervaring als letselschadebehandelaar;
 • Gespecialiseerd in rechtsbijstand;
 • Diverse vaktechnische opleidingen (bij voorkeur Zwaar Letsel of de Grotius Opleiding) en/of de bereidheid opleidingen te volgen;
 • Uitstekende onderhandelings-, sociale en communicatieve vaardigheden;
Wat bieden wij jou? 
 •  Een salaris van 4.500 tot 6.500 euro bruto p/m op basis van 40 uur, afhankelijk van ervaring;
 • Variabele beloning, premievrij pensioen, smartphone, bijdrage aan een sportabonnement en korting op een e-bike;  
 • 100% elektrische auto/ lease;
 • 28 vakantiedagen op basis van 40 uur
 • Hybride werken;
 • Werken bij werkgever met een grote ambitie op schone, veilige en slimme mobiliteit; 
 • Werken bij Top Employer of the year; Mooie locatie in het WTC in Almere (makkelijk bereikbaar met de auto en op 1 minuut loopafstand van station Almere centrum) 
Ook LeasePlanner worden?
Heb je vragen? Bel of app dan met Marinel Meijerman: 06-43823431. Wil je direct solliciteren stuur dan een e-mail naar onze Recruiter Linda Bohne: linda.bohne@leaseplan.nl. We zijn benieuwd naar jouw LeasePlan.
Geplaatst op 31-05-2024

< VorigeVolgende >


Share on: