Keijzer & Van Der Lugt trekt bedrijfsschade-expert Thomas Cruijsen aan

Bedrijfsschade-expert Thomas Cruijsen (37) versterkt vanaf aanstaande maandag het team van Keijzer & Van Der Lugt, het in januari 2023 opgerichte expertisebureau dat als eigen expert voor verzekerden optreedt. Met zijn komst bestaat het team uit zes ervaren experts, te weten Lesley Keijzer, Frank van der Lugt, Britt den Ouden, Aerde Bijlsma, Christiaan van der Hulst en Thomas.

Oprichters van Keijzer & Van Der Lugt Lesley Keijzer (l.) en Frank van der Lugt (r.) verwelkomen Thomas Cruijsen (m.)


Thomas studeerde Accountancy aan de Tilburg University en was 6 jaar bij KPMG en 4,5 jaar bij ABN Amro werkzaam als auditor, alvorens hij in 2021 de overstap maakte naar de schade-expertisemarkt.

Frank: “Met zijn achtergrond als registeraccountant en bijna drie jaar ervaring als bedrijfsschade-expert voor verzekerden, is Thomas voor ons een waardevolle versterking. Hij zal binnen onze organisatie de bedrijfsschadepraktijk verder uitbouwen.

Met de komst van Thomas hebben wij op iedere discipline betrokken, vakbekwame en ervaren experts die onze klanten bij een calamiteit uitstekend kunnen bijstaan.

Thomas past qua visie en denkwijze goed bij ons. Wij vinden het belangrijk dat experts, en dus ook de bedrijfsschade-expert, vanaf dag één aanwezig zijn op de schadelocatie. Het gaat ons immers om continuering van de onderneming. Een dergelijke actieve houding zien wij ook terug in Thomas.”

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 15-03-2024

< VorigeVolgende >


Share on: