RTL Z Doe Maar Duurzaam gaat langdurig samenwerken met de Bureaus

Het populaire RTL Z-programma 'Doe Maar Duurzaam' is een langdurige samenwerking aangegaan met de Bureaus. Op 9 oktober is de eerste aflevering uitgezonden, de Bureaus zal iedere zaterdag resterende elf weken wekelijks te zien zijn in de programmering. Aangehaakt wordt op de thematiek van de desbetreffende uitzending, zoals maatschappelijk verantwoord ondernemen, omgaan met ondernemingsrisico's en sociaal beleid.

Foto: Jeroen Slob, directeur van Prime Time Television en Francie Peters, directeur van de Bureaus

In 2022 zal binnen het bestaande format van het programma zelfs een aparte maandelijkse rubriek starten waarin journalist Roelof Hemmen een actueel thema in de letselschade verder uitdiept met Francie Peters, directeur van de Bureaus.

"Wij merken dat letselschade een onderwerp is dat leeft bij onze kijkers", aldus Jeroen Slob, Directeur/Producent van Doe Maar Duurzaam. "Daarom ligt het voor de hand dit specifieke thema nader uit te diepen. Wij hebben daarbij gezocht naar een manier om dit in een meer journalistieke vorm te doen en waren verheugd dat Roelof Hemmen bereid was deze uitdaging met ons aan te gaan. Roelof Hemmen was 23 jaar werkzaam voor RTL Nieuws en weet als geen ander in een kort tijdsbestek tot de kern van de zaak door te dringen."

Opnames voor deze nieuwe cyclus starten eind van dit jaar op de locatie van de Bureaus.

Doe Maar Duurzaam heeft een vast uitzendschema en is in de regel iedere zaterdag te zien om 17.30 uur bij RTL Z. De herhalingen worden uitgezonden op zondag om 16.30 uur en op maandag om 07.30 uur.
 
 
Geplaatst op 13-10-2021


Share on: