RSA Nederland benoemt Raja Manglie tot Underwriting Leader Liability Lines

RSA Nederland, de Nederlandse tak van de verzekeringsgroep RSA Luxembourg S.A., heeft de promotie bekend gemaakt van Raja Manglie tot Underwriting Leader Liability Lines.

Raja zal in functionele lijn rapporteren aan Marilyne Furlan, European Head of Liability en lokaal aan Erik Lindeman, Managing Director Nederland.
 
Raja heeft een bachelor in de Rechten behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn studie heeft hij 12 jaar bij een hypotheekverstrekker (Quion) gewerkt in verschillende rollen van juridisch tot accounting en customer services.
 
In 2015 begon Raja zijn verzekeringscarrière als General Liability Underwriter, eerst bij Delta Lloyd (het huidige Nationale Nederlanden) en vervolgens in 2017 bij Zurich Insurance, waar hij 4,5 jaar werkte en te maken kreeg met multinationale programma's.
 
Erik Lindeman, Managing Director Nederland licht toe: "Ik ben verheugd om Raja te verwelkomen in het Nederlandse Underwriting team. Hij brengt een schat aan ervaring en sterke underwriting-vaardigheden mee die onze positie in de Liability & Professional Indemnitymarkt versterkt."
 
Geplaatst op 05-10-2021


Share on: