Michael Blonk volgt Gerard Böttcher op als voorzitter Context International

Michael Blonk, Managing Partner van expertisebureau Context, heeft Gerard Böttcher opgevolgd als voorzitter van Context International Network.

Michael nam op 1 september 2019 Gerards taken als Managing Partner van Context over, nadat Michael unaniem door de aandeelhouders was aangewezen als zijn opvolger.


Nu, twee jaar later, volgt Michael Gerard – die de oprichter was van Context – op als voorzitter van het internationale netwerk dat in 2013 is opgericht.


Michael: “De afgelopen jaren heeft het netwerk, dat mede door Gerard is opgebouwd, zijn waarde bewezen. Zeker nu er zakelijk minder gereisd wordt en er dus behoefte is aan goede lokale experts in de diverse landen. Mijn doel is om dit momentum de komende jaren verder te benutten en het netwerk internationaal nog meer naamsbekendheid te geven.”


Over Context
Context B.V. is sinds de oprichting in 2009 uitgegroeid tot een multidisciplinair expertisebureau waar brandschades, bedrijfsschades, technische schades, aansprakelijkheidsschades en recall schades worden behandeld, bedrijfsschaderisico analyses worden uitgevoerd en bedrijfscontinuïteitsplannen worden opgesteld. Het bureau bestaat inmiddels 12,5 jaar.


Over Context International
Internationale opdrachten voert Context uit in samenwerking met de bureaus die zich hebben verenigd in het netwerk Context International.


Context International biedt betrouwbare en consistente dienstverlening op het terrein van schade-expertise en claims management in de gehele wereld door samenwerking van gelijkgestemde en professioneel vergelijkbare partners.


Bij het in 2013 opgerichte Context International zijn ruim 45 expertisebedrijven aangesloten, werkzaam in meer dan 110 landen. Zij hebben zich tegenover elkaar gecommitteerd aan een reeks afspraken ten aanzien van kwaliteit (‘quality standards’) en beroepsethiek (‘professional conduct’). Zij zijn alle gespecialiseerd op het terrein van property en aansprakelijkheidschade voor de corporate verzekeringspraktijk.

Geplaatst op 19-10-2021

< VorigeVolgende >


Share on: