De LetselVrouwen bijeenkomst is weer helemaal 'back on track'

Op donderdag 30 september was de 7e editie van LetselVrouwen bij De Bureaus in Utrecht. Dit jaar konden er 75 vrouwen aanwezig zijn. Na een presentatie van gedragsveiligheidskundige Annemarie Timmermans en een pubquiz was het tijd om onder het genot van een drankje en buffet te netwerken en was het fijn om elkaar na lange tijd weer 'live' te zien en spreken.

LetselVrouwen is een informele netwerkorganisatie voor vrouwelijke professionals in de letselschadebranche en is een platform voor vrouwen die werkzaam zijn in de verschillende disciplines van het vakgebied. Een keer per jaar wordt een netwerkbijeenkomst georganiseerd (m.u.v. vorig jaar), dit jaar georganiseerd bij De Bureaus in Utrecht, met als gastspreker Annemarie Timmermans.

Gedragsveiligheidskundige Annemarie Timmermans vertelde in haar presentatie over het belang van veiligheid: wanneer voel je je veilig, wat brengt veiligheid je en hoe keren we na zo’n lange periode van voornamelijk thuiswerken weer veilig terug naar kantoor. Veiligheid is ook zorgen voor elkaar, thuis maar ook voor je collega’s. 

Na de presentatie werd een pubquiz gespeeld waar, onder leiding van DJ Fleur, bij alle aanwezigen de kennis van de popmuziek werd getest. Daarna werd onder het genot van drankje en een Surinaams buffet volop genetwerkt in het bijzonder sfeervolle kantoor van De Bureaus. LetselVrouwen heeft een jaar moeten overslaan door corona, maar ze zijn weer helemaal ‘back on track’! Het was heel duidelijk dat iedereen het enorm fijn vond elkaar weer live te kunnen zien en spreken. 

De zeven LetselVrouwen Francie Peters, Désirée Lam, Nadia Haase, Diny de Neef, Ellis Verhoeven, Ellen van den Berg en Annemiek van Reenen-ten Kate kijken terug op een fantastische avond en werken al aan de organisatie van de achtste editie.

Geplaatst op 01-10-2021

< VorigeVolgende >


Share on: