Hans Liem naar Georg Duncker Marine Insurance Brokers

Hans Liem is per 1 april jl. benoemd tot Business Development Consultant bij Georg Duncker GmbH & Co. KG, een van 's werelds toonaangevende aanbieders van maritieme verzekeringen, makelaardij en aanverwante diensten. Zijn aandachtsgebied zal Nederland zijn.

Na het verwerven van de eerste gerenommeerde Nederlandse klanten in de afgelopen jaren, markeert de benoeming van Hans de voortdurende internationale expansie van Georg Duncker’s Marine verzekeringstak. De maritieme capaciteiten van Georg Duncker, die een geschiedenis kennen die meer dan 150 jaar teruggaat, zijn nu gecombineerd met Hans’ uitgebreide ervaring en gedegen, specialistische kennis van de Marine verzekeringsmarkten om industriële risico's aan te pakken.
 

“Hans, die verschillende senior risico- en verzekeringsposities in Nederland bekleedde, is in 2006 toegetreden tot IRS / JLT en is de voormalige CEO van JLT Nederland met in totaal 35 jaar ervaring in de verzekeringssector. Hij past perfect in de strategie van Georg Duncker om de aanwezigheid in belangrijke doelmarkten zoals Nederland te vergroten”, zegt Christian Ross, eigenaar en Managing Partner van het in Hamburg gevestigde makelaarskantoor. In zijn nieuw gecreëerde rol als business development consultant, zal Hans verantwoordelijk zijn voor het vergroten van de marine business in Nederland. Hij zal zijn werkzaamheden samen met het in Hamburg gevestigde business development team oppakken.

Hans Liem: "Van dit soort bedrijven zijn er niet veel en ik had meteen vanaf het begin een goede klik met de eigenaren. Eigenlijk ga ik gewoon verder waar ik met JLT was gebleven. De vele reacties uit de internationale verzekeringsmarkten zijn hartverwarmend."
 

Naast het hoofdkantoor in Hamburg heeft Georg Duncker nog twee bijkantoren in Singapore en Miami. Met in totaal ongeveer 100 medewerkers aan de makelaardij- en de claimzijde bedienen zij 24/7 hun internationale klanten.

Geplaatst op 09-04-2021

< VorigeVolgende >


Share on: