Inez Tol als Senior Property Underwriter naar Starr Europe Insurance Limited

Op 1 januari jongstleden is Inez Tol in dienst getreden bij Starr Europe Insurance Limited als Senior Property Underwriter. Inez deed de Amsterdamse Academie en startte in 2001 haar carrière in de verzekeringsbranche bij Generali.

Inez: “Ik wist al op 14 jarige leeftijd dat ik het verzekeringsvak in wilde gaan. Dat komt door een presentatie op mijn middelbare school over verzekeringen. Op dat moment dacht ik; dát wil ik. Daarop heb ik mijn vakkenpakket aangepast en ben de Amsterdamse Academie gaan doen. Dat was destijds een op de praktijk gerichte opleiding, toegespitst op het bank- en verzekeringswezen. Wij bezochten ook de werkvloer en zo kwam ik terecht op de co-assurantiebeurs. Mijn eerste sollicitatie na mijn studie was bij Generali waar ik werd aangenomen om zakelijk provinciaal op de beurs te doen.


Toen de beurs ophield te bestaan moesten wij naar het hoofdkantoor. Persoonlijk vond ik de provinciale markt wat minder interessant en ik switchte naar de brokingkant property bij AON. Toen die unit grotendeels naar Rotterdam ging ben ik in dienst getreden bij HDI. Daar heb ik acht jaar gewerkt, totdat deze kans voorbij kwam bij Starr. Het voordeel is dat je deel uitmaakt van een groeiend team waardoor je meer kunt betekenen binnen een organisatie. Ook al bestaat Starr Companies al meer dan 100 jaar, we zijn pas kort actief op de Nederlandse markt en zijn nu met dertien medewerkers. Je kunt meehelpen die groei te realiseren. Dat lijkt me geweldig. Ik heb altijd al passie gehad voor het verzekeringsvak en vind het enorm leuk om underwriting te doen. Ik duik graag in een risico om te zien hoe we dat kunnen omzetten in een maatwerk oplossing voor de klant. Bij Starr kan ik dan ook mijn hart ophalen.”


 

 

Geplaatst op 08-01-2021

< Vorige


Share on: