Allianz Partners benoemt Ward Hameryck als nieuwe Head of Sales Benelux

Allianz Partners Benelux heeft Ward Hameryck aangesteld als nieuwe Head of Sales Benelux: Hij startte op 1 januari 2021 met als standplaats Brussel.

Ondanks de huidige ongeziene economische context blijft Allianz Partners vastberaden investeren in de toekomst. En met de komst van Ward Hameryck wil Allianz Partners dit proces verder versnellen.
 
Ward Hameryck startte zijn loopbaan als accountmanager bij AGF, het huidige Allianz Benelux. 18 jaar en vele managementrollen later, lijkt het dus een beetje of de spreekwoordelijke cirkel rond is. Ward kent de positie van een gespecialiseerde verzekeraar binnen een groter concern en heeft zijn sporen in de verzekeringsmarkt ruim verdiend. In nauwe samenwerking met de directie en het salesteam gaat hij zorgdragen voor een verdere groei van Allianz Partners in België en Nederland. 
 
Ward is zeer gemotiveerd om de commerciële strategie verder vorm te geven. Een gemotiveerd team staat op hem te wachten om hem daarin te ondersteunen.  Bas Berkel, Managing Director België verwoordt het als volgt: “Ward is gepassioneerd door mensen en gedreven om samen met die mensen resultaten te behalen: dat is waar hij elke dag voor gaat en plezier uit haalt.” We verwachten dat hij snel in staat is de juiste verbindingen te leggen met onze collega’s, partners en klanten en zo waarde kan toevoegen aan Allianz Partners”.
Geplaatst op 11-01-2021

< VorigeVolgende >


Share on: