Emma Koote is in dienst getreden bij O.V.M. De Onderlingen U.A.

Op 1 december jl. is Emma Koote (26) gestart als Financieel Adviseur Particulier Binnendienst bij O.V.M. De Onderlingen U.A. Emma komt uit de retail en is nieuw in de verzekeringswereld.

Commercieel directeur van De Onderlingen Thomas Bläcker: "Emma heeft nog relatief weinig ervaring binnen de financiële dienstverlening, maar zit bomvol energie om hier iets moois van te maken. Emma is begin dit jaar begonnen met het behalen van haar Wft-diploma's, omdat zij graag in de verzekeringsbranche aan de slag wilde. Zij heeft bewust gezocht naar een bedrijf met de kernwaarden van De Onderlingen. Wij zijn dan ook erg blij met haar komst en zijn ervan overtuigd dat dit een mooie samenwerking gaat opleveren."
 

 

Emma: "Ik ben lang op zoek geweest naar wat ik nou echt leuk vind en welke functie ik ambieer. Ik was al gestart met het behalen van mijn Wft-diploma's, omdat ik graag in de verzekeringswereld aan de slag wil. Mijn vriend is namelijk ook werkzaam binnen de verzekeringswereld en ik ontdekte dat deze branche mij erg trekt. Werken in de verzekeringswereld betekent geeft mij de uitdaging waar ik naar zoek, omdat je je continu moet blijven ontwikkelen. Bovendien kan ik iets toevoegen aan de maatschappij door mensen te helpen. Deze wens komt overeen met de werkwijze van een onderlinge verzekeraar als De Onderlingen, waarbij we werken met leden en zonder winstoogmerk."

 
Geplaatst op 22-12-2020

< VorigeVolgende >


Share on: