Troostwijk benoemt Den Hartog, Sauerborn en Noort tot teamleider CRE

Remko den Hartog, Koen Sauerborn en Jos Noort zijn benoemd tot teamleider Commercial Real Estate van Troostwijk Taxaties. De heren hebben allen een lange staat van dienst.

Op de foto, v.l.n.r.: Koen Sauerborn, Remko den Hartog en Jos Noort

Remko den Hartog startte in 1996 zijn carrière als taxateur bij Bijl Taxaties en ging na de overname in 1999 mee naar Troostwijk Taxaties. Jos Noort trad in 2007 als taxateur Bedrijfseconomische Taxaties in dienst bij Troostwijk. Koen Sauerborn was van 2008 tot 2013 als taxateur werkzaam bij Troostwijk. Na wat omzwervingen is hij sinds februari jl. weer terug bij de firma.

Remko, Koen en Jos zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor taxaties van (beleggings)portefeuilles, kantoor- en bedrijfsgebouwen, fabriekscomplexen, winkels, projectontwikkelingen en uitpondprojecten. Daarnaast verzorgen zij taxaties van commercieel onroerend goed. Dit doen zij voor een brede groep opdrachtgevers, variërend van grote institutionele beleggers tot kleinere eigenaars/gebruikers op basis van de kapitalisatie- en DCF-methode en de gecorrigeerde waarde- (vervangingswaarde) en residuele waardemethode. Daarnaast doen zij acquisitie en relatiebeheer.

Remko behoort tot een van de taxateurs die combi-taxaties kan uitvoeren. Hij verzorgt namelijk, naast taxaties voor bedrijfeconomische doeleinden, ook verzekeringstaxaties (conform art. 7:960 BW).

Geplaatst op 27-03-2020


Share on: