Richard Brouwer (Tijbout Letselschade) overleden

Op woensdag 11 maart 2020 is Richard Brouwer onverwachts overleden. Richard was van 2002 tot 2008 en vervolgens vanaf 2014 als letselschade-specialist werkzaam bij Tijbout Letselschade.

Voor zijn komst naar Tijbout en in de tussenliggende jaren heeft Richard bij diverse verzekeraars en schaderegelingskantoren gewerkt, aan beide kanten van de schaderegeling. Richard was in de branche voor velen een bekende en geliefde persoon, dit blijkt ook uit de hartverwarmende reacties die Tijbout Letselschade in de afgelopen dagen al mocht ontvangen.

Met zijn typerende humor en grote kennis van zaken, was Richard een zeer gewaardeerd schaderegelaar en boven alles een heel fijne collega. Aan zijn leven kwam zeer onverwacht een einde, hoewel na zijn plotselinge uitval twee dagen eerder helaas met alle scenario’s rekening werd gehouden. Richard mocht slechts 54 jaar oud worden.
 
"Wij zullen Richard ontzettend missen en wensen zijn echtgenote en zijn drie zonen heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies," aldus de directie en medewerkers van Tijbout Letselschade. 
 
 
Geplaatst op 15-03-2020


Share on: