Troostwijk Taxaties verwelkomt Koen Sauerborn

Troostwijk Taxaties – onderdeel van de Troostwijk Groep en Tinsa – heeft haar team onlangs uitgebreid met een nieuwe teamleider en senior register taxateur/adviseur. Met de benoeming van Koen Sauerborn MSc MRE MRICS RT haalt Troostwijk een ervaren specialist in huis.

Koen Sauerborn heeft een bedrijfseconomische en financiële achtergrond. Hij is begonnen binnen de WOZ en de makelaardij, waarna hij zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd als adviseur en taxateur in het waarderen van grootschalig en gespecialiseerd commercieel vastgoed. Dit alles voor uiteenlopende doeleinden, zoals financieringsdoeleinden, balanswaarderingen, transactiedoeleinden et cetera. 
 

Ook heeft Koen enige jaren kennis en ervaring opgedaan binnen de financiële sector als teamleider taxaties voor Noord-Nederland bij ING Real Estate Finance. Koen is ingeschreven als register taxateur in de Kamers Wonen, WOZ, Bedrijfsmatig Vastgoed met de aantekening Grootzakelijk Vastgoed bij het NRVT en is RICS Registered Valuer en RICS-lid.

Geplaatst op 20-02-2020

< VorigeVolgende >


Share on: