Orange Schade Vlaardingen en Hoogvliet sluiten aan bij AHG

Door de aansluiting bij Autoschade Herstel Groep maakt Orange Schade onder andere gebruik van de collectieve kracht op het gebied van inkoop. Daarnaast wil het universeel schadeherstelbedrijf groeien door de inzet van centrale marktbewerking.

“Aansluiting bij AHG helpt ons deze groei te realiseren en daarnaast als zelfstandig ondernemer te blijven functioneren, maar dan met alle voordelen die een keten biedt. Dat zijn voor ons de voornaamste redenen voor het partnerschap met AHG”, aldus Jacques van Gorp, eigenaar Orange Schade. Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: ”Orange Schade is een ambitieus schadeherstelbedrijf en een mooie toevoeging voor ons netwerk.”

Orange Schade is in 1952 opgericht als autobedrijf in Vlaardingen. In de loop der jaren is het autobedrijf uitgegroeid tot universeel schadeherstelbedrijf. In 2009 werd door een overname de tweede vestiging in Hoogvliet toegevoegd. Orange Schade is onderdeel van de Orange Motors Autogroep, welke verder bestaat uit zes Opel dealer-vestigingen in de regio Groot-Rotterdam en het Westland en twee leasemaatschappijen onder de namen Special Lease (samenwerkingsverband met Athlon Car Lease) en Vemo Lease. Het schadeherstelbedrijf herstelt ca. 4.500 auto’s per jaar. De schadeherstelbedrijven richten zich niet alleen op regulier herstel en merkherstel, maar ook op schadeherstel aan voertuigen met een grijs kenteken en motorfietsen.

Geplaatst op 04-02-2020

< VorigeVolgende >


Share on: