De RABS wenst iedereen hele fijne feestdagen

Dinsdag 19 december was de kerstbijeenkomst van de RABS in het Rotterdam Marriott Hotel. Samen met de leden is er geproost op de komende feestdagen en het einde van 2023. De RABS wenst iedereen een mooie tijd van vreugde, gezelligheid en geluk!

Moge deze periode gevuld zijn met warmte, liefde en bijzondere momenten samen met vrienden en familie. De RABS kijkt uit naar een nieuw jaar vol kansen, uitdagingen en vooral gedeelde vreugde.
 
"Onze dank gaat uit naar alle (sponsor) leden van de RABS die samen met ons het afgelopen jaar tot een succes hebben gemaakt. Laten we het nieuwe jaar verwelkomen met positiviteit en hoop voor de toekomst."

Je bent van harte welkom om de RABS netwerkclub een keer bij te wonen!

De RABS biedt:

  • Een sprankelijke avond: Geniet van een sfeervolle avond vol feestelijke lekkernijen en drankjes in het hart van Rotterdam, omringd door gelijkgestemde professionals.

  • Verbinding en groei: Versterk uw netwerk door waardevolle contacten te leggen en bestaande relaties verder te verstevigen, terwijl u de geest van samenhorigheid omarmt.

  • Ontdek het lidmaatschap: Ervaar zelf de voordelen van een lidmaatschap bij de Rotterdamse Assurantie Bancaire Sociëteit en ontdek hoe wij samen onze professionele horizon verbreden.

Voor geïnteresseerden in een lidmaatschap bij de Rotterdamse Assurantie Bancaire Sociëteit nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen met het bestuur. Sluit je ook aan bij de Sociëteit die verbindt en je professionele groei stimuleert.

De RABS kijkt ernaar uit om u te verwelkomen bij de Rotterdamse Assurantie Bancaire Sociëteit!

Geïnteresseerden die kennis willen maken met de RABS kunnen een mail sturen naar info@rabs.nl


 
Geplaatst op 21-12-2023

< VorigeVolgende >


Share on: