Nieuwe samenwerking tussen OOM Verzekeringen en SOS International

OOM Verzekeringen, specialist als het gaat om bijzondere risico’s verzekeren, is verheugd de nieuwe samenwerking met de grootste onafhankelijke alarmcentrale van Nederland, SOS International aan te kondigen. SOS International heeft jarenlange en wereldwijde ervaring in medische bijstand en hulpverlening.

 
Hoogwaardige dienstverlening wereldwijd
In het wereldwijde dynamische ziektekostenlandschap wil OOM Verzekeringen voorop blijven lopen met het leveren van hoogwaardige verzekeringsproducten, dienstverlening en zorgkwaliteit in het buitenland. Daarnaast zorgen de stijgende zorgkosten wereldwijd voor uitdagingen op het gebied van kostenbeheersing. Met SOS International als samenwerkingspartner weet OOM verzekeringen invulling te geven aan beide uitdagingen.
 
Een hulpcentrale voor unanieme zorg
Edwin Kreikamp, Algemeen Directeur OOM Verzekeringen: ”Voor OOM Verzekeringen is het een bewuste keuze om te werken met één hulpcentrale die de verzekerden van OOM Verzekeringen wereldwijd kan bedienen. Voorheen maakte OOM Verzekeringen gebruik van twee verschillende alarmcentrales, een aparte alarmcentrale was voor verzekerden in de Verenigde Staten. SOS International, met haar wereldwijde aanwezigheid en expertise, maakt een uniforme dienstverlening mogelijk aan Nederlanders die voor korte of lange termijn in meer dan 150 landen wereldwijd wonen en/of werken”.

De bewezen staat van dienst van SOS International in het snel en efficiënt leveren van eerste klas medische bijstand en hulpverlening, biedt een solide basis voor deze samenwerking. Beide organisaties kijken uit naar de samenwerking die start op 1 januari 2024.
 

 

Geplaatst op 19-12-2023

< VorigeVolgende >


Share on: