Sander Brand voegt zich bij het team van Wijs letselschade

Per 1 september voegt Sander Brand, voorheen werkzaam in directie en management van Flyct en Nostimos, zich bij het team van Wijs letselschade.

Inkie Stoop, oprichter van Wijs letselschade over de komst van Sander Brand: “En wat voor een toevoeging is Sander voor Wijs. Al vanaf het eerste moment was de klik daar. Sander is niet alleen een man met een indrukwekkende staat van dienst en een vat vol ervaring, maar is ook enorm bevlogen en heeft het hart op de juiste plaats. Sander en ik hebben dezelfde waarden en dat werd in de gesprekken die we hebben gevoerd alleen maar bevestigd. Hiernaast vullen wij elkaar aan. Ik denk dat ik met de ervaring die Sander heeft opgedaan in diverse directie en managementfuncties nog veel van hem kan leren.”
 
“Zelfs met onze kantoorhond was het liefde op het eerste gezicht, dat was natuurlijk wel een belangrijke voorwaarde”, lacht Inkie. “Samenwerken en blijven zoeken naar oplossingen, dat is waar Wijs voor staat en voor gaat en met Sander heeft Wijs er een fantastische pleitbezorger bijgekregen”, aldus Inkie Stoop. 
 
Sander Brand over de stap naar Wijs: “Wijs is een jong, dynamisch, fris bedrijf waarbinnen de kernwaarden warm, loepzuiver en bevlogen volledig geïntegreerd zijn. Dat is geen reclame slogan, maar visie. Dát voelde ik direct en merkte ik bij ieder contact. Koppel de visie, die zowel op de cliënten als medewerkers toegepast wordt, aan inhoudelijke kennis, jarenlange ervaring en oprechte persoonlijke aandacht, en je kunt je voorstellen dat het enorm goed voelt om hier deel vanuit te mogen maken. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om te gaan beginnen bij Wijs.”
Geplaatst op 06-07-2021

< VorigeVolgende >


Share on: