Concordia de Keizer, EBC Nederland en Gebr. Sluyter bundelen krachten

Concordia de Keizer, EBC Nederland en Gebr. Sluyter zijn vanaf vandaag één organisatie. Voortaan dragen ze de naam van de Ecclesia Groep waar ze al een paar jaar deel van uitmaken en vormen ze samen de Rotterdamse tak van deze internationaal opererende verzekeringsmakelaar en risicoadviseur.

Met de fusie worden jarenlange ervaring en zeer specialistische kennis samengebracht in één organisatie. Het serviceniveau van de drie bedrijven is hoog, evenals het vertrouwen van de klanten. Om die positie te behouden en verder uit te bouwen is Ecclesia één bedrijf met vier merken. Vanuit het hoofdmerk Ecclesia worden relaties geadviseerd over risicomanagement en verzekeringen. Daarnaast adviseren zij voortaan ook vanuit drie specialty merken. Vanuit het merk Ecclesia Sluyter worden bedrijven geadviseerd die actief zijn in transport & logistiek, zeevaart, binnenvaart en visserij. De adviseurs van Ecclesia EBC helpen organisaties bewuste keuzes te maken rondom HR Risk- & Benefits en Financial Planning. Hebben collega intermediairbedrijven hulp nodig bij de advisering? Dan kan Ecclesia Intermediair Bedrijvenworden ingezet voor de klanten.
 
Een combinatie van deskundigheid
‘Naast het feit dat Concordia de Keizer, EBC Nederland en Gebr. Sluyter allemaal onderdeel zijn van Ecclesia Nederland en in Rotterdam gevestigd zijn, was er ook een cultuurfit en bleek dat onze organisaties elkaar aanvullen. Ook was er een persoonlijke klik tussen het management en besloten we al snel onze krachten te bundelen. Met een Rotterdamse aanpak en de combinatie van deskundigheid willen wij voor onze relaties de beste en meest persoonlijke financiële dienstverlener zijn.’ legt Harry Kampschöer, algemeen directeur van Ecclesia uit.
 
Antwoord op de behoefte
Harry vult aan: ‘Het samengaan versterkt onze positie en geeft invulling aan de groeiambities. In een wereld waarin intermediairbedrijven alleen maar groter en afstandelijker worden, groeit de behoefte om als mens en als organisatie gezien te worden. Met de nieuwe positionering, de belofte ‘samen bewust en gerust vooruit’ en de merkportfolio van Ecclesia willen we een antwoord zijn in die behoefte’
 
Met het samengaan van de drie bedrijven ontstaat een nieuwe organisatie die werk biedt aan circa 200 medewerkers. Vanaf begin dit jaar werkten ze al samen vanaf de Lichtenauerlaan in Rotterdam.
 
Over Ecclesia Groep 
De Ecclesia Groep (www.ecclesia-gruppe.de) is opgericht in 1909 en heeft haar hoofdkantoor in Detmold, Duitsland. De internationale verzekeringsmakelaar heeft vestigingen in 7 Europese landen en circa 2.000 medewerkers. In de door haar gekozen doelgroepen wil zij een grote marktpositie verkrijgen. Nederland is voor Ecclesia een belangrijke markt. Ecclesia behoort tot de top 5 van financieel adviseurs in Nederland.
 
Over Concordia de Keizer 
Met circa honderd medewerkers behoort Concordia de Keizer tot de top van internationale zakelijke beursmakelaars in Nederland. Concordia de Keizer is erkend Registermakelaar in Assurantiën (RMiA) en gevestigd in Rotterdam sinds 1961.
 
Over EBC Nederland 
EBC Nederland heeft 18 jaar ervaring op het gebied van Employee Benefits en Financial Planning. Met haar team van meer dan 30 professionals helpen zij ruim 450 organisaties met meer dan 50.000 werknemers met alle vragen op het gebied van pensioen, zorg & inkomen en financieel inzicht.
 
Over Gebr. Sluyter 
Gebr. Sluyter werd in 1920 opgericht. Met ongeveer 50 medewerkers worden klanten bediend in verschillende marktsegmenten. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd in de maritieme en transportsector.
 
Daarnaast behoren in Nederland Sibbing uit Veenendaal, Finance & Insurance uit Amsterdam en Xolv uit Den Bosch ook tot de Ecclesia Groep.
Geplaatst op 05-07-2021

Volgende >


Share on: