Kaj Dimmendaal als bouwkundig expert aan de slag voor HLPC Expertise

Per 1 juli is expertisebureau HLPC Expertise een strategisch partnerschap aangegaan met bouwkundig schade-expert Kaj Dimmendaal (40). Nu het expertise corps van HLPC is uitgebreid met een extra bouwkundig NIVRE schade-expert kan HLPC alle soorten schades van A tot Z oppakken, variërend van brand-, inbraak-, storm-, water-, maritieme tot autoschades.

Rembrand Duindam maakte vorig jaar, na 25 jaar als expert voor verzekeraars te hebben gewerkt, als partner de overstap naar expertisebureau HLPC Expertise dat uitsluitend voor verzekerden werkt. Rembrand: “Kaj werkt nu al zo’n vijf jaar als contra-expert. Met deze aanvulling zijn wij blij, want er is een groot verschil in het werk van experts van verzekeraars en experts van verzekerden. Bij een expert die uitsluitend voor verzekerden werkt, ligt de focus veel meer op het ontzorgen van gedupeerden. We stellen de klant gerust en helpen om de emotie eruit te halen; ze hebben het immers al zwaar genoeg. Kom je als expert voor een verzekeraar, dan krijg je hier veel minder de kans voor.”

En dat is precies de reden waarom Kaj enkele jaren geleden als contra-expert aan het werk ging bij Von Reth Contra-Expertise. Vanaf 1 juli werkt hij vanuit zijn eigen contra-expertisebureau, Uit de brand Expertise. Kaj: "Wij hebben al eerder samen op dossiers gewerkt en weten daardoor dat we dezelfde kwaliteit nastreven. Als HLPC Expertise behoefte heeft aan een bouwkundig expert word ik ingeschakeld. Als Uit de brand Expertise een bedrijfsschade-, inventaris- of inboedel-expert nodig heeft, wordt een van de experts van HLPC ingevlogen. Zo kunnen beide bureaus het gehele spectrum aanbieden en tegelijkertijd kwaliteit garanderen."

 

Foto: HLPC Expertise
Geplaatst op 06-07-2021

< VorigeVolgende >


Share on: