Mandy Claus treedt in dienst bij Justiz Letselschade

Per 1 juli 2021 is Mandy Claus bij Justiz Letselschade B.V. in dienst getreden als letselschade-expert. Mandy heeft in 2011 haar rechtenstudie aan de Universiteit van Nijmegen afgerond en sindsdien staat ze slachtoffers bij in diverse soorten letselschadezaken.

Met Mandy heeft Justiz er een betrokken en ervaren letselschade expert bij met hart voor de cliënt en oog voor detail. Om ervoor te zorgen dat haar cliënten zich volledig kunnen focussen op hun herstel vecht ze graag voor waar haar cliënten als slachtoffer recht op hebben. Een persoonlijke benadering is daarbij essentieel voor Mandy.


“Het motto en de visie van Justiz passen perfect bij mij. Bij iedere stap vraag ik mij af: Hoe zou ik willen dat mijn zaak behandeld zou worden? Als ervaringsdeskundige weet ik wat je als slachtoffer allemaal meemaakt en dat helpt mij om een luisterend oor te bieden en vervolgens de juiste stappen te zetten. Bij Justiz werken juristen met passie voor het vak, maar ook met een hart voor de cliënt. Die combinatie vind ik heel belangrijk. Ik deins tegelijkertijd niet terug voor een discussie met de wederpartij en zal altijd een realistisch beeld schetsen van de situatie. Belangrijker, mijn cliënten kunnen zich volledig richten op hun herstel en ik regel de rest,” aldus Mandy.

Geplaatst op 19-07-2021

< VorigeVolgende >


Share on: