Lengkeek breidt team verder uit

Per 1 juli zijn er ter uitbreiding twee nieuwe medewerkers begonnen bij Lengkeek. Wim van Kimmenaede gaat het Taxatieteam versterken en Johan Leenderts gaat deels de Tele-Expertise oppakken en deels als Expert Brand werken. Beide mannen zullen vanuit kantoor Amsterdam werkzaam zijn.

Wim van Kimmenaede heeft MTS Bouwkunde gestudeerd in Leiden. Wim is zijn loopbaan begonnen in 1998 als bouwkundig tekenaar, in 2002 was Wim calculator en werkvoorbereider, na ruim 3 jaar projectleider te zijn geweest is Wim in 2012 begonnen bij CED waar hij als register taxateur bijna 9 jaar heeft gewerkt.

Johan Leenderts heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waarna hij bij AIG op de schadeafdeling is begonnen als behandelaar van brand- en transportschades. Daarna heeft Johan in 2015 de overstap gemaakt naar Marsh, waar hij tot april 2020 jaar werkzaam is geweest. In de periode 2016- 2020 is hij werkzaam geweest als schadebehandelaar Brand bij Victor Insurance, het volmachtbedrijf van Marsh. Tot juni 2021 was Johan schade-expert bij Woodgate & Clark.
 
Geplaatst op 13-07-2021


Share on: