Technisch Beheer Nederland gaat samenwerking aan met MultiBel

Technisch Beheer Nederland (TBN) is een samenwerking aangegaan met MultiBel. De organisatie, met hoofdkantoor in IJsselstijn, hoopt met de nieuwe alarmeringsoplossing een automatiseringsslag en efficiëntieslag te maken.

Sabine de Lange, managementassistent van TBN, licht de keuze voor MultiBel toe: “Onze oude alarmeringsoplossing was te beperkt en zeer arbeidsgevoelig. Daarbij moesten wij veel zaken handmatig rechtzetten. In tegenstelling tot BHV alarmeringen zijn onze meldingen niet altijd tijd kritisch.” 

Klantvriendelijk 
Met de nieuwe alarmeringsoplossing wil TBN klantvriendelijker acteren: “De meldkamer voldoet niet aan onze huidige wensen en wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienst. Met deze samenwerking willen we onze klant nog beter van dienst zijn omdat we er een schakel tussenuit halen. Daardoor verwachten wij ook dat het proces minder foutgevoelig is. MultiBel is een systeem aan het ontwikkelen dat klanten zelf kunnen inbellen en aangeven welke technische storing het is. Zo wordt automatisch het juiste scenario gestart en kunnen wij meteen in contact komen met onze klant.”  

TBN maakt ook gebruik van de nieuwe roostermodule. Met die module worden enkel personen gealarmeerd die dienst hebben. “Intern zorgt het voor meer arbeidsvreugde omdat onze monteurs ’s nachts niet meer onnodig uit bed gebeld worden.” 

Over Technisch Beheer Nederland 
Technisch Beheer Nederland is de onafhankelijke deskundige op het gebied van onderhoud en beheer van alle technische installaties binnen een gebouw. 

Geplaatst op 13-07-2021

< VorigeVolgende >


Share on: