Joost Vink nieuwe CEO bij Raetsheren van Orden Groep

Joost Vink wordt per 1 september 2021 benoemd tot CEO van Raetsheren, hij volgt hiermee Herman Verhagen op die het bedrijf in 1991 heeft opgericht. Herman Verhagen blijft betrokken bij de groep als bestuurder van Acrisure Netherlands BV.

Joost is de afgelopen drie jaar werkzaam geweest als Head of Europe voor Starr Companies en managing director van Starr Europe Insurance Ltd. 

Joost Vink: "Onder leiding van Herman Verhagen is Raetsheren uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener in de markt van risicomanagement en verzekeringen. De ambitie is om de onderneming verder uit te bouwen in een snel veranderende markt. Daarbij willen we het onderscheidend vermogen met duidelijke keuzes voor specifieke marktsegmenten, waarin de klant centraal staat, koesteren."

Herman Verhagen, oprichter van Raetsheren is verheugd met de komst van Joost Vink: ‘’Met gepaste trots kijk ik terug op de afgelopen decennia waarin we, samen met betrokken en professionele collega’s en een heldere strategie met de juiste focus, Raetsheren hebben kunnen uitbouwen tot de groep die er nu staat. Met de keuze om onderdeel te zijn van het Amerikaanse Acrisure, blijft het lokale ondernemerschap behouden en tevens hebben onze klanten zo voordeel van innovatieve ontwikkelingen, waaronder Artificial Intelligence, het internationale netwerk en de schaalgrootte van Acrisure. Joost is met zijn ervaring, kennis en uitgebreide internationale netwerk een opvolger aan wie ik met vertrouwen de rol van CEO overdraag.”

Herman Verhagen zal vanuit een rol als Bestuurder van Acrisure Netherlands BV betrokken blijven bij de ontwikkelingen van de Groep.

 
Geplaatst op 22-07-2021


Share on: