Zurich neemt voortouw bij heropstart netwerkseizoen

Vandaag heeft Zurich haar partners uitgenodigd voor de Broker BBQ die op 2 september aanstaande zal plaatsvinden te Rijswijk. Zurich loopt daarmee vooruit op de vermoedelijke golf van evenementen die nog zal volgen.

Tim van Lier, Manager Marketing en Communicatie bij Zurich Benelux: ‘’We hebben er lang over nagedacht maar we denken dat dit soort evenementen na de zomer weer mogelijk zullen zijn. Iedereen die dat wil is tegen die tijd gevaccineerd en ik het is hoog tijd dat we weer samenkomen met onze zakenrelaties.’’

De verzekeraar verklaart aanvullend de coronarestricties nauwlettend in de gaten te houden en hakt halverwege augustus een knoop door over de vorm en omvang van het evenement.

Tim van Lier: ‘’Hoe het er precies uit gaat zien weten we op dit moment nog niet. Het evenement vindt plaats op een groot landgoed. Mochten er tegen die tijd nog maatregelen gelden kunnen we die op deze locatie heel goed naleven.

Komt er tegen de verwachting in toch een vierde golf, dan mikken we onze pijlen op het Zurich Kerstontbijt in december.’’ 

Voor vragen over het evenement kunt u contact opnemen met Tim van Lier (tim.vanlier@zurich.com
 
Geplaatst op 15-06-2021

< VorigeVolgende >


Share on: