Ouëndag & Silberman en ArtRisk Consult bundelen kennis en kracht

Schade-expertise- en taxatiebureau Ouëndag & Silberman zet de volgende stap in het verder specialiseren en verdiepen van hun Survey & Appraisal diensten.

Foto: v.l.n.r. Rob Silberman, Ger Broshuis, Ruud Silberman 

In 2019 heeft Ouëndag & Silberman de activiteiten van ArtRisk Consult overgenomen, het bedrijf van Ger Broshuis. Een intensieve samenwerking volgde waarbij de uitwisseling van specialistische kennis en ruim veertig jaar ervaring bij beide partijen centraal stond. 

De samenwerking zal in 2021 verder worden bezegeld met een definitieve overname van ArtRisk Consult door Ouëndag & Silberman. Binnen deze volgende fase van de samenwerking blijft Ger Broshuis verbonden aan Ouëndag & Silberman als adviseur.

 Sinds 1980 is Ouëndag & Silberman nationaal en internationaal actief op het gebied van waarderingen en expertise voor verzekeraars, particulieren, overheden en de zakelijke markt. Met de ontwikkeling van het Survey & Appraisal rapport ‘Flawless’ in 2012 kwam een antwoord op een groeiende vraag vanuit de verzekeringsmarkt. Gecombineerd met de specialistische kennis op het gebied van kostbaarheden taxaties geeft deze aanvullende service voor verzekeraars en hun private clients een totaalbeeld van de te verzekeren sommen (van zowel opstal als inboedel), de aanwezige risico’s, als ook de mate van beveiliging. 
 
ArtRisk Consult heeft zich over de afgelopen veertig jaar van haar bestaan bewezen als een betrouwbare partner die voor (niche) verzekeraars risico-inspecties uitvoert en maatwerk adviezen schrijft voor onder andere: musea, galeries/beeldentuinen, particuliere verzamelaars en instellingen waaronder kerken.  
 
Met het inzicht dat is voortgekomen uit de succesvolle samenwerking tussen deze twee partijen, zal Ouëndag & Silberman de bestaande diensten verder toe spitsen op de vraag vanuit de markt.
 
Algemeen Directeur en Register taxateur TMV rz Robert Silberman: “Het private clients segment betekend persoonlijke aanpak en maatwerk oplossingen. Deze samenwerking biedt nieuwe kansen waarmee de dienstverlening aan het particuliere segment verder geprofessionaliseerd wordt. Door onze kennis en ervaring te bundelen bieden we onze opdrachtgever en hun klanten een totaalpakket; full-service en ontzorgen dat is onze kracht.”
 
Foto: Rogier Chang Fotografie.
Geplaatst op 17-11-2020


Share on: