DEKRA en Univé verlengen samenwerking

DEKRA en coöperatie Univé hebben opnieuw de handen ineengeslagen en zetten hun samenwerking voort voor een periode van vier jaar. De overeenkomst met geactualiseerde voorwaarden gaat met terugwerkende kracht in per 1 januari 2020. Beide partijen zijn blij met het hernieuwde partnerschap.

Vorige week tekenden DEKRA en Univé op het kantoor van Univé in Assen de nieuwe overeenkomst. Het is een vervolg op een eerdere samenwerking die officieel verliep op 31 december 2019. “De prettige relatie tot dusver en de hoge kwaliteit dienstverlening die Univé biedt, hebben tot deze logische vervolgstap geleid”, vertelt Richard Overeem, één van de directeuren van Claims & Expertise binnen DEKRA. “Ook de snelheid waarmee Univé schades afhandelt en de korte communicatielijnen hebben positief bijgedragen.”
 
DEKRA Claims & Expertise is gespecialiseerd in de afhandeling van alle soorten schades en één van de grootste onafhankelijke expertiseorganisaties in Nederland. DEKRA stelt voor Univé schades vast op het gebied van motorvoertuigen, brand en varia, zoals aansprakelijkheidsschaden voor bedrijven en particulieren, maar bijvoorbeeld ook reisbagageclaims. “Univé is een coöperatie. We staan dicht bij onze leden en bieden de zekerheid van elkaar helpen wanneer het ertoe doet. We geloven in het voorkomen en beperken van risico’s. Wanneer er onverhoopt toch een schade ontstaat, dan is dat al vervelend genoeg. Het is belangrijk dat onze leden in dat geval de zekerheid hebben dat zij snel en vakkundig geholpen worden. In DEKRA hebben we een partner gevonden die ook het klantbelang voorop stelt en zo toegevoegde waarde biedt in het proces van schadeafwikkeling. Onze hoge klantwaardering onderstreept dit. Ik ben dan ook erg blij met de hernieuwde samenwerking”, aldus Otto Selles, teammanager Schadelastmanagement bij Univé Claim Service.
 
Geplaatst op 17-08-2020

< VorigeVolgende >


Share on: