Troostwijk by Tinsa wordt Troostwijk by Accumin

Vanaf donderdag 12 september is de naam van Troostwijk by Tinsa gewijzigd naar Troostwijk by Accumin. Dit is een strategische stap van de internationale Tinsa groep, die haar bedrijven onder de nieuwe merknaam Accumin samenbrengt.

Troostwijk is onderdeel van de wereldwijde Tinsa groep die met deze strategische stap haar aanbod wereldwijd duidelijker wil definiëren onder de nieuwe merknaam Accumin.

Accumin is een van de grootste en meest vertrouwde vastgoedadviesbedrijven ter wereld, met meer dan 40 jaar ervaring. Het doel van Accumin is om mensen en bedrijven te helpen duidelijke inzichten te krijgen zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen. Als onderdeel van de rebranding worden er drie hoofddiensten aangeboden; Waarde & Advies, Intelligence & Software en Risicomanagement. Alles onder één merk. Dit zorgt voor meer duidelijkheid en efficiëntie, zodat klanten betere beslissingen kunnen nemen als kopers, verkopers en eigenaren van onroerend goed.

In Nederland werken momenteel 160 medewerkers bij Troostwijk Groep. In totaal zullen meer dan 1.500 medewerkers van 20 bedrijven in 14 landen, verspreid over 3 continenten, zich verenigen onder de nieuwe naam Accumin met een gezamenlijk doel: mensen en bedrijven helpen om de juiste keuzes te maken.

“In een steeds onzekerdere wereld is ons doel om nauwkeurigheid, duidelijkheid en innovatie te brengen, en vertrouwen op te bouwen met onze klanten door kansen en risico's te identificeren die anders misschien onopgemerkt zouden blijven. Door onze expertise te versterken met intelligence en software, bieden we onze klanten praktische inzichten waardoor zij met vertrouwen de juiste bedrijfsbeslissingen kunnen nemen,” aldus James Cornell, Global CEO van Accumin.
Geplaatst op 12-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: