Drie nieuwe collega's bij Crawford

Per 1 september heeft Crawford drie nieuwe experts mogen verwelkomen. Mark Slond is begonnen als Schade-expert Personenschade. Mervin Passial en Danny Ruiter zijn gestart op de Property afdeling.

Foto: Danny Ruiter

Mervin Passial:
Is gestart als junior expert inhoud vanuit kantoor Drachten. Hij heeft, voordat hij bij Crawford kwam, ruim 18 jaar als schadebehandelaar gewerkt bij een verzekeringskantoor. 

Danny Ruiter:
Danny is 25 jaar. Hij is in 2019 bij Raetsheren begonnen. Vervolgens heeft hij gewerkt bij Meijers en de afgelopen jaren in zijn eigen familiebedrijf (Concilium) op Curaçao als assurantiemakelaar en schade-expert. Op dit moment studeert hij, naast zijn baan, ook nog Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit. Hij is per 1 september bij Crawford gestart als junior Property expert en werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam.

Mark Slond,
Mark is 50 jaar en in 1994 begonnen bij LSB Slond BV van wijlen zijn vader. Daar is hij begonnen als junior schadecorrespondent. Hij heeft een aantal jaren stagegelopen en opleidingen gevolgd op het gebied van personenschade. Inmiddels is hij al 25 jaar werkzaam in de personenschade branche voornamelijk in de buitendienst. Hij heeft zelf Slond Letselschade Expertise opgericht en ongeveer 15 jaar als belangenbehartiger gewerkt.

Mark: "In februari 2024 heb ik mijn bedrijf verkocht, soms zijn er dingen die op je pad komen, en daarna heb ik een half jaar bij Klaverblad gewerkt. De buitendienst trekt mij echter het meeste aan en na twee hele leuke gesprekken bij Crawford heb ik per 2 september 2024 de overstap gemaakt. Het voelt goed en ik krijg er energie van.

Daarnaast ben ik, na het behalen van een aantal voetbal trainersdiploma’s bij de KNVB en een Master in coaching bij het Johan Cruijff instituut, al jaren werkzaam en in loondienst als hoofdtrainer van 1e elftallen en ook jeugdelftallen(zoons). Diverse clubs getraind. Daar haal ik ook heel veel plezier uit.
Geplaatst op 13-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: