Lasse Grundström Managing Director Allianz Partners voor Benelux & Nordics

Allianz Partners benoemt Lasse Grundström als nieuwe Managing Director voor Benelux en Nordics, met ingang van 1 augustus 2024. Grundström neemt het stokje over van Lee Taylor en brengt in zijn nieuwe functie drie decennia aan expertise in de auto-industrie en een sterke achtergrond in business management en marketing mee met zich mee.

Lasse is van Finse afkomst en heeft een internationale carrière van 30 jaar achter de rug. Hij brengt een schat aan ervaring mee in de auto-industrie en een sterke achtergrond in business management en marketing. Hij komt bij Allianz Partners werken vanuit het automerk Lynk & Co International in Amsterdam, waar hij Chief Operating Officer was en een sterke staat van dienst had op het gebied van succes en strategische visie in heel Europa. Daarvoor bekleedde Lasse verschillende leidinggevende posities bij Opel en General Motors.

In zijn nieuwe functie zal Lasse leidinggeven aan de teams van de Benelux en Nordics om zo groei en succes voor Allianz Partners te stimuleren. Vanuit Amsterdam zal hij zich richten op het uitbreiden van de marktpositie, het verbeteren van de klantenbinding en het aanjagen van nieuwe zakelijke groeimogelijkheden, en tegelijkertijd ook zorgen voor onze mensen en ons merk. 


In een reactie op het persbericht zegt Lasse Grundström: "Ik ben zeer vereerd dat de rol van Managing Director van Allianz Partners Benelux en Nordics aan mij is toevertrouwd. Ik kijk ernaar uit om met de verschillende teams samen te werken en de activiteiten van Allianz Partners in de regio verder te laten groeien." 

Jolanta Karny, Managing Director Europe bij Allianz Partners, zegt het volgende: "Dankzij zijn rijke ervaring in leiderschap en kennis van de sector zal Lasse een waardevolle bijdrage leveren aan de verdere groei van Allianz Partners in de Benelux en Scandinavië. Deze regio's ontwikkelen zich in hoog tempo tot belangrijke centra voor innovatie, duurzaamheid en economische groei en dragen in belangrijke mate bij aan de algehele ontwikkeling van Europa. We willen ons blijven richten op het ondersteunen van onze business partners in deze regio en hen en hun klanten een gerust gevoel geven."

Geplaatst op 13-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: