Senior agrarisch schade-expert Hans Brouwer start eigen expertisebureau

Per 1 oktober zet senior agrarisch schade-expert Hans Brouwer na 17 jaar in dienst te zijn geweest bij EMN/CED, een nieuwe stap in zijn carrière. Hij gaat verder als zelfstandig expert onder de naam Brouwer Expertise.

Met een achtergrond als kweker en jarenlange ervaring in de agrarische sector, heeft Hans zich ontwikkeld tot een veelzijdige specialist in aansprakelijkheidsonderzoek en schadevaststelling. Zijn expertise strekt zich uit over een breed scala aan schades, waaronder schade aan gewassen in kassen en vollegrond, zoals spuit- en bemestingsschades, bomen, transport van bloemen, groenten en fruit, en schade aan dieren. Ook bij schades aan kassen kunnen klanten vertrouwen op zijn deskundigheid.

Een bijzondere aanvulling op zijn vakgebied is Hans’ certificering als drone-piloot. Dankzij deze technologie kan hij schade vanuit de lucht nauwkeurig in kaart brengen, wat voor veel situaties een groot voordeel biedt.

Met de oprichting van Brouwer Expertise staat Hans klaar om zijn uitgebreide kennis en ervaring in te zetten voor klanten binnen de agrarische sector.
Geplaatst op 13-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: