QCI viert 5-jarig bestaan met nieuwe partners en uitbreiding aandelenpakketten

Q-Consult Insurance (QCI) heeft een belangrijke mijlpaal bereikt: op 1 september 2024 vierde het adviesbureau zijn 5-jarig bestaan. Een periode van groei en ontwikkeling, waarin het team niet alleen in omvang maar ook in expertise sterk is uitgebreid. Deze viering werd gemarkeerd met een symbolische stap richting verdere professionalisering en gedeelde verantwoordelijkheid binnen het bedrijf.

Foto: De aandelenoverdracht werd gevierd met een glas champagne in Baarn. Vlnr Jouke Smits, Maruja Duermeijer van Es, Machiel Goudswaard, Arjan Loonstra en Dennis van Es.


QCI, opgericht als specialistisch adviesbureau voor de verzekeringsbranche, heeft altijd gestreefd naar samenwerking en gezamenlijke verantwoordelijkheid. Een visie die perfect aansluit bij de woorden van Machiavelli: “Eén enkele persoon is wel geschikt om iets op te bouwen, maar als de verantwoordelijkheid voor wat hij heeft opgebouwd bij de eenling blijft berusten, dan zal het geen lang leven beschoren zijn.” In lijn met deze filosofie, en om de toekomst van het bedrijf te versterken, heeft QCI op 4 september 2024 een interne aandelenoverdracht ondertekend.

Met deze overdracht is Jouke Smits toegetreden als nieuwe partner van QCI. Daarnaast hebben Maruja van Es-Duermeijer, Dennis van Es en Machiel Goudswaard hun aandelenpakketten verder uitgebreid, waarmee de gezamenlijke verantwoordelijkheid binnen het bedrijf verder is verankerd. Het leiderschap en eigenaarschap worden gedeeld door meerdere betrokkenen, wat de duurzame ontwikkeling van QCI ondersteunt.Marijn Poorter en Cora Peters spelen ook een cruciale rol in het succes van QCI en blijven met hun inzet bijdragen aan de voortgang van de projecten en de groei van het team. Bovendien blijven Dirk Walinga en Joke Van Beelen een onmisbare bron van kennis en expertise. "We genieten iedere week van hun wijsheid en het plezier om met zulke geweldige mensen samen te werken," aldus het management van QCI.

Met deze nieuwe stap is QCI klaar voor de toekomst en vastberaden om met een sterk en betrokken team verder te bouwen aan succes in de komende jaren.
 
Geplaatst op 10-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: