Swiss Re Corporate Solutions haalt Jelmer Murrer binnen

Na een dienstverband van drie jaar heeft Jelmer Murrer (27), winnaar van de VNAB young talent award 2023, HDI Global SE verlaten voor een positie als Underwriter Property bij Swiss Re Corporate Solutions.

In 2021, na afronding van de hbo-opleiding Bank- en Verzekeringswezen, startte Jelmer zijn carrière als junior bij HDI. Ook al wilde hij als kind bankier worden is het werken in de verzekeringsmarkt inmiddels meer zijn ding. Jelmers carrièrepad laat constante groei zien. Als Underwriter Property richtte hij zich bij HDI voornamelijk op de co-assurantiemarkt en internationale schades.

Jelmer: “Ik heb bij HDI drie geweldige jaren achter de rug met nooit een saai moment. Tijdens mijn tijd bij HDI kreeg ik de kans om me te ontwikkelen, te groeien, fouten te maken en te leren om elke dag een beetje beter te worden. Bij leren hoort bewegen. Met mijn overstap blijf ik bewegen.
De voornaamste reden om over te stappen is omdat ik graag nog meer kennis wil krijgen van abstracte verzekeringsoplossingen en er bij Swiss een ervaren team zit wat mij dit kan bieden. Daarnaast wilde ik ook graag ruimte om weer te gaan studeren, want ik wil heel graag in februari starten met een master gericht op riskmanagement of verzekeringen.”


 
Door Cindy van der Helm, fotografie Raphael Drent
Geplaatst op 10-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: