Meijers benoemt Simon de Witte tot Practice Leader Commercieel Vastgoed

Meijers heeft Registermakelaar in Assurantiën Simon de Witte benoemd tot Practice Leader 'Commercieel Vastgoed'. In die rol draagt hij zorg voor de dienstverlening richting huidige en toekomstige vastgoedrelaties.

Simon is vanaf 1996 in de verzekeringsbranche werkzaam en maakte in april 2019 de overstap naar Meijers. Daar was hij aanvankelijk Accountmanager, gericht op vastgoedrelaties.

Simon: “Mijn passie voor het vak, de dynamiek van een familiebedrijf en het opbouwen van duurzame B2B-relaties bracht mij naar Meijers. Hoewel ik woonachtig ben in Zwolle, opereer ik landelijk, met name in de grote steden.”

Zijn toevoegde waarde voor de practice? “Vastgoed draait om méér dan alleen verzekeren. Het begint bij de ontwikkeling en bouw van vastgoed, waarbij diverse risico's spelen. Denk aan ontwerprisico's, schade tijdens de (ver)bouw of na oplevering en de aansprakelijkheid van betrokken partijen. Ook bij vastgoedtransacties, zoals aan- en verkopen, zien we risico's, bijvoorbeeld bij het niet nakomen van garanties of fiscale vrijwaringen in M&A-transacties.
Gelukkig sta ik er niet alleen voor. We hebben bij Meijers op elk vakgebied uitstekende specialisten. Mijn rol als Practice Leader is om ervoor te zorgen dat deze specialismen naadloos samenwerken, zodat onze vastgoedklanten hier optimaal van profiteren. Vastgoed is dynamischer dan ooit en juist daarom is een gespecialiseerd team essentieel. We hebben al een hoog niveau bereikt, maar ik blijf elke dag streven naar verbetering. Dankzij mijn ruime ervaring en passie voor het vak, ben ik vastbesloten om de vastgoedpraktijk van Meijers nog verder naar nieuwe hoogten te brengen en duurzame relaties met onze klanten te versterken.”


 
Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 06-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: