Lancering House of Risks voor integraal risicomanagement

Barbon Insurance Brokers, De Graaf Verzekeringsconsultancy, De Graaf Detachering en JB Risicobeheer bundelen hun krachten onder de naam House of Risks. Met deze nieuwe samenwerking spelen zij in op de groeiende vraag naar een geïntegreerde, data-gedreven aanpak voor risicomanagement met veel aandacht voor risk engineering.

Directie House of Risks met van links naar rechts: Esther Oostrom (House of Risks), Jurjen Burghgraef (JB Risicobeheer), Imco Struiksma (Barbon Insurance Brokers) en Onno de Graaf (De Graaf Verzekeringsconsultancy en de Graaf Detachering).

Organisaties in sectoren zoals woningcorporaties, gemeenten, afval- en recyclingbedrijven, productiebedrijven, VvE-beheerders en commercieel vastgoed kunnen bij House of Risks terecht voor een unieke combinatie van diensten op het gebied van risicomanagement en -beheersing, insurance management en detachering op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

“De huidige markt vraagt om oplossingen die verder gaan dan traditionele risicobeheersing”, aldus directeur en oprichter Imco Struiksma. “House of Risks onderscheidt zich door de integratie van diverse expertisegebieden met daarbij een sterke focus op data-gedreven besluitvorming en risk engineering. Relaties profiteren van een unieke koppeling van data, risico-informatie, ESG-rapportages en vastgoeddata. Deze aanpak biedt organisaties waardevolle inzichten in hun risicomanagement en voor hun benadering van de verzekeringsmarkt.”
 
Esther Oostrom, chief connection officer: “Onze adviezen beginnen altijd bij de behoeften van de relatie. Zij kiezen zelf of en hoe ze de verschillende expertises willen combineren en of ze data willen delen. We bieden modulaire dienstverlening, afgestemd op hun wensen: van risicomanagement en verzekeringsinkoop tot risk engineering en detachering. House of Risks heeft alles in huis om organisaties te helpen hun risico's effectief te beheersen.”


 
Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 03-09-2024




Share on: