Start nog dit jaar de Opleiding branche personenschade!

OSR biedt ervaren en beginnende personenschade-experts de beste opleidingen in het veld. Of je nu kiest voor de complete Opleiding branche personenschade of voor een van de verdiepingscursussen of trainingen, OSR is jouw vertrouwde partner bij elke volgende stap in jouw carrière.

De Opleiding branche personenschade bij OSR juridische opleidingen
Na het volgen van deze opleiding beschik je over brede kennis over het aansprakelijkheidsrecht, het schadevergoedingsrecht, het sociaal zekerheidsrecht en over onderwerpen als first party-verzekeringen en privacy. Je onderhandelingsvaardigheden zijn aanzienlijk verbeterd en je weet wanneer je een externe deskundige moet inschakelen. Zo kan je jouw cliënten nog beter bijstaan en zal je succes boeken in jouw personenschadezaken. 

Inhoud Opleiding branche personenschade
Wat hebben we jou te bieden? De Opleiding branche personenschade is een hooggewaardeerde, complete opleiding, die is opgebouwd uit drie pijlers: kennis, vaardigheden en externe deskundigheid. Deze pijlers zijn op hun beurt opgedeeld in e-learning modules, verdiepingscursussen en trainingen. 

Kennis – Vaardigheden – Externe deskundigheid
Kennis
Je start de opleiding met twee van de zeven modules uit de kennispijler. Zes modules volg je online; de zevende is een klassikale les. Na afloop weet je alles wat je weten moet over het aansprakelijkheidsrecht, schadevergoeding, schaderegeling, causaal verband, (sociaal) verzekeringsrecht, first-party verzekeringen en hoe om te gaan met privacygevoelige informatie in personenschadezaken. 

Vaardigheden 
In de vaardighedenpijler ga je tijdens hands-on trainingen aan de slag om beter te leren onderhandelen. Je leert omgaan met culturele verschillen en met alternatieve geschillenbeslechting. Ook belangrijke zaken als dossierbeheer en -regie en hoe je proactief schade vaststelt komen in deze pijler aan de orde. Voor een optimale leerervaring geven wij de meeste trainingen in klassikale bijeenkomsten. 

Externe deskundigheid 
Ook een ervaren personenschadeprofessional doet er verstandig aan om wanneer nodig externe dienstverleners in te schakelen. Dit komt aan de orde in de derde, externe deskundigheidspijler. Dit onderdeel bestaat uit zeven modules. Hierin passeren veel belangrijke thema’s en onderwerpen de revue: medische en arbeidsdeskundige aspecten, zorgschades, toekomstgerichte dienstverlening, het berekenen van verlies arbeidsvermogen, overlijdensschade en zelfstandigenschade. De cursussen in deze pijler volg je gedeeltelijk online en gedeeltelijk klassikaal. 

Voor wie is de Opleiding branche personenschade bedoeld?
OSR heeft deze opleiding ontwikkeld voor iedereen die zich wil inschrijven in het Register Expert Personenschade van het NIVRE. Ook andere professionals die werkzaam zijn in de branche, zoals letselschadeadvocaten, belangenbehartigers, letselschadebehandelaars bij aansprakelijkheids-, schaderegelings- of expertisebureaus en rechtsbijstandsverzekeraars kunnen hun voordeel doen met deze opleiding.

NIVRE-eisen expert personenschade
De pijlers kennis – vaardigheden – externe deskundigheid vormen samen een vaktechnische opleiding die het NIVRE als voorwaarde stelt voor een inschrijving in het Register Expert Personenschade. 

Start wanneer het jou uitkomt! 
Schrijf je in en start meteen jouw opleiding! Begin met zelfstudie in de vorm van e-learnings. Daarna kan je je inschrijven voor de vaardigheidstrainingen en verdiepingscursussen. Door de unieke opzet van deze opleiding bepaal jij zelf de snelheid waarin je de opleiding wilt volgen. Flexibiliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop.

Dus, wil jij investeren in een succesvolle toekomst in de personenschadebranche? Ga dan snel naar osr.nl voor het volledige cursusprogramma en de brochure. Of neem contact met ons voor een persoonlijk advies. 
Meer informatie >
Geplaatst op 03-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: