DEKRA schade-expert Ing. Jacky Peeters overleden

Met grote droefheid deelt DEKRA Experts het nieuws van het overlijden van ing. Jacky Peeters, die op 12 september is overleden. Jacky was een gewaardeerde senior schade-expert op het gebied van Technische Aansprakelijkheid bij DEKRA, waar hij sinds 1993 met toewijding en expertise heeft gewerkt.

Jacky Peeters was niet alleen een professional met een diepgaande kennis van zijn vakgebied, maar ook een geliefde collega en vriend voor velen. Zijn passie voor zijn werk en zijn betrokkenheid bij klanten en collega's maakten hem tot een onmisbare schakel binnen het team. Jacky stond bekend om zijn analytische vaardigheden en zijn vermogen om complexe situaties te doorgronden, wat hem in staat stelde om waardevolle oplossingen te bieden in uitdagende omstandigheden.

Zijn bijdrage aan DEKRA en de sector als geheel zal niet vergeten worden. Jacky laat een blijvende indruk achter in de harten van zijn collega's en de vele klanten die hij heeft geholpen.

DEKRA: “Wij wensen zijn familie, vrienden en collega's veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Jacky zal altijd herinnerd worden om zijn professionaliteit, vriendelijkheid en de impact die hij heeft gehad op ons leven en werk.

Geplaatst op 27-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: