De Letselschade Raad zoekt nieuwe directeur

Op de website van De Letselschade Raad is een vacature gepubliceerd voor de opvolger van directeur Remco Heeremans, die op 1 januari 2025 vertrekt. De vacature geeft aan dat het bestuur op zoek is naar een kandidaat met “kennis en ervaring in de letselschadebranche”.

Wat de voormalige directeuren Paul Procee en Deborah Lauria, evenals de huidige directeur Remco Heeremans, gemeen hebben, is dat ze allen van buiten de branche kwamen toen ze de leiding over De Letselschade Raad op zich namen. Het bestuur lijkt nu echter een andere richting te willen inslaan. Het vereiste is nu “aantoonbare kennis en ervaring in de letselschadebranche” in plaats van alleen een pré.

Daarnaast zijn algemene academische kennis, juridische expertise en ervaring, evenals financieel-economische kennis en ervaring ook belangrijk. Aangezien de directeur moet omgaan met stakeholders met uiteenlopende belangen, wordt de ideale kandidaat gekarakteriseerd als “sensitief en met bindend vermogen” met betrekking tot de belangenconflicten binnen het veld.

Het bestuur van De Letselschade Raad nodigt geïnteresseerde kandidaten van harte uit te reageren vóór 15 oktober aanstaande. In de periode nadien worden de gesprekken met voorgestelde kandidaten gepland zodat kandidaten daar rekening mee kunnen houden. De vacature kan eerder worden gesloten zodra er voldoende geschikte sollicitaties zijn ontvangen. Uw belangstelling kunt u middels een motivatiebrief met bijpassend cv versturen naar hrm@deletselschaderaad.nl
Geplaatst op 27-09-2024

< Vorige


Share on: