Claimshulp groeit verder en trekt Niels van Holland aan

Claimshulp, contra-expert en juridische begeleider bij geschillen met verzekeraars, breidt verder uit. Na de oprichting in 2009 door Roelof Radstaake, is de vraag naar gespecialiseerde kennis gestegen. In 2022 is Kiki Tamis-Noordman toegetreden. Per 17 mei 2024 is Niels van Holland in dienst getreden.

Vanaf de oprichting van Claimshulp.nl - en voorloper CSC Europe - in 2009 heeft Roelof Radstaake het werk altijd alleen gedaan en waar nodig kennis en kunde elders ingekocht. De groeiende vraag naar goede begeleiding in geschillen is zeer groot, en zo groeide ook Claimshulp.

Nadat Kiki Tamis-Noordman in 2022 als jurist en schaderegelaar in dienst is getreden, is dit jaar mr. Niels van Holland toegevoegd aan het team. Een bewijs van de noodzaak van een bedrijf als Claimshulp, met een unieke positie in Nederland. Samen vormen zij per 17 mei 2024 Claimshulp BV.

Claimshulp verzorgt contra-expertises van A tot Z, inclusief het volledig ontzorgen van de klant, en het voeren van alle nodige communicatie met de betrokken partijen. Daarnaast zorgt Claimshulp ervoor dat ook eventuele dekkingsproblemen en andere juridische kwesties worden aangepakt. Daar heeft de klant veel meer aan dan enkel een (technisch) rapport zonder enige juridische onderbouwing en hulp bij de afwikkeling van de casus. Claimshulp staat particulieren en het mkb bij en werkt daarnaast ook veel samen met het intermediair.

Roelof Radstaake: “Wij voeren dan de discussie met de verzekeraar over de dekking om zo de relatie van de tussenpersoon te helpen. Voor de toekomst zien wij gestage groei. De samenleving juridiseert en consumenten en mkb’ers worden mondiger. Ze trekken dus eerder een afwijzing van een grote verzekeraar in twijfel dan vroeger. En vaak genoeg is die twijfel terecht. Wij (met onze gezamenlijke verzekeringservaring van meer dan 60 jaar) kunnen ze dan bijstaan met een contra-expertise of het voeren van een dekkingsdiscussie. Omdat wij veelal met dezelfde partijen in aanraking komen, voeren wij discussies fair en met oog voor alle partijen.”

Geplaatst op 21-05-2024

< VorigeVolgende >


Share on: