Allianz Partners lanceert allyz Cyber Care

Allianz Partners kondigt vandaag de lancering aan van allyz Cyber Care. Deze digitale oplossing is erop gericht gebruikers te beschermen tegen cyberbedreigingen en vult fysiek welzijn aan met digitale beveiliging en bescherming.

Bescherming van klanten tegen digitale bedreigingen
En dat in een wereld waarin de echte en digitale wereld samensmelten en mensen worden blootgesteld aan nieuwe bedreigingen. De software stelt zakelijke partners in staat om hun beloften aan eindklanten te versterken door innovatieve en geïntegreerde bescherming te bieden die een combinatie is van preventieve beveiligingsdiensten, hulpdiensten en verzekeringsvoordelen - alles op één plek voor hun klanten. Allyz Cyber Care is nu beschikbaar in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Italië, en we hebben plannen voor verdere wereldwijde uitrol.

allyz Cyber Care is ontwikkeld als antwoord op de toenemende cyberbedreigingen, die de grootste zorg zijn voor bedrijven en klanten volgens het recente onderzoek naar cybercriminaliteit in Allianz Global Risk Barometer. Deze nieuwe software biedt bedrijven en eindgebruikers een oplossing voor deze problemen door middel van geïntegreerde bescherming die bestaat uit:
 • Online beveiligingsdiensten waaronder:
  • Beveiligde VPN - Om klanten te helpen hun online aanwezigheid te beschermen en af te schermen;
  • Veilig browsen - Waarschuwing voor verdachte webpagina's en het blokkeren van scamsites;
  • Antivirus - Bescherming tegen virussen, Trojaanse paarden, ransomware en andere malware;
  • Bescherming van online identiteit - Om klanten in staat te stellen hun waardevolle gegevens online te bewaken en waarschuwingen en advies te krijgen wanneer er inbreuken worden gedetecteerd;
  • Wachtwoordkluis - Wachtwoorden beheren en opslaan in een veilige digitale kluis;
  • Ouderlijk toezicht - Grenzen stellen aan de schermtijd van kinderen en het blokkeren van schadelijke inhoud.
 • e-Reputatie-interventie ter ondersteuning bij het oplossen van problemen zoals online identiteitsdiefstal en cyberpesten door middel van professionele hulp en deskundige begeleiding.
 • Vergoeding vanuit de verzekering in geval van geldelijke schade. De bescherming voor online bankieren dekt bepaalde financiële verliezen als gevolg van frauduleuze online transacties, bijvoorbeeld veroorzaakt door phishing. Bescherming tegen online winkelen dekt problemen met de levering en teruggave van online aankopen, in overeenstemming met de voorwaarden en de grenzen van de dekking. Gegevensherstel helpt bij het herstellen van persoonlijke gegevens van een beschadigd apparaat. De verzekering wordt aangeboden door AWP P&C S.A. Dutch Branch.

Genoveva Perez-Lijo, Global Head of Easy Living and Mobile Device and Digital Risks (MDDR) bij Allianz Partners zegt het volgende over de lancering: "We weten dat de overgrote meerderheid van onze klanten elke dag online gaat voor hun dagelijkse taken, dus het beschermen van die klanten en hun digitale zelf is een enorme prioriteit voor ons. allyz Cyber Care is een digitale, allesomvattende en toch eenvoudige oplossing voor cyberbedreigingen, waarvan we weten dat ze een grote zorg zijn voor onze klanten. In de Allianz Riskbarometer van dit jaar werd cyberveiligheid voor het eerst met een duidelijke marge van 5% genoemd als het belangrijkste wereldwijde risico, namelijk bij 36% van de ondervraagden. Ook uit het laatste Allianz Partners Customer Lab onderzoek bleek dat 41% van de consumenten wereldwijd het gevoel heeft risico te lopen op cybercriminaliteit en dat 33% in de afgelopen 12 maanden al te maken heeft gehad met cybercriminaliteit.”
 
“Met allyz Cyber Care zet Allianz Partners zich in om oplossingen te bieden die gericht zijn op preventie, zodat klanten cyberdreigingen kunnen voorkomen. Als een klant echter wordt blootgesteld aan cybercriminaliteit, staan wij klaar om hulp te bieden en geleden verliezen of schade te vergoeden. Dit is een unieke en baanbrekende oplossing die gericht is op het creëren van een veiligere digitale wereld voor al onze klanten, zodat ze kunnen genieten van een gerust gevoel, slechts één klik bij hen vandaan.”
 
Ga voor meer informatie over allyz Cyber Care naar:  allyz Cybercare - Bescherm jouw digitale leven
 
 
Geplaatst op 29-05-2024

< VorigeVolgende >


Share on: