Het belang van risicobeheer in de bouwsector

De 5e editie van de Construction Risk Management Conference (Europa) wordt volgend jaar in Londen georganiseerd op 23 en 24 april 2024.

De wereld van de bouw staat voor een scala aan uitdagingen die voortvloeien uit klimaatverandering, de race naar netto nul emissie, inflatie, nieuwe en ongeteste bouwmaterialen, geopolitieke factoren en fragiliteit in de toeleveringsketen. Deze uitdagingen zullen naar verwachting steeds meer volatiliteit met zich meebrengen.
 
Met projecten die steeds groter en complexer worden, staan bouwondernemingen voor nog nooit eerder geziene uitdagingen die zich in een snel tempo blijven ontwikkelen. Hierdoor wordt de rol van risicobeheer en haar vermogen om risico's te monitoren, beheren en over te dragen naar verzekeringsoplossingen in de bouwsector steeds crucialer.
 
De Construction Risk Management Conference (Europa) 2024 zal senior riskmanagers, aannemers, projectontwikkelaars, verzekeraars, makelaars en andere dienstverlenende bedrijven gedurende twee dagen bijeenbrengen voor debat en analyse. Ze zullen verkennen hoe bedrijven hun benadering van risico aanpassen, veranderingen in risicovolle strategieën, de evoluerende rol van risicomanagers bij het beheersen en verminderen van bestaande en nieuwe bedreigingen, en de samenwerkingsbenadering die vereist is tussen verzekeraars en de industrie om oplossingen te ontwikkelen die de risico-overdracht mogelijk maken.
 
Neem deel aan 5e editie van de Construction Risk Management Conference (Europa) in Londen op 23 en 24 april 2024. Al deze kwesties worden gedetailleerd besproken.
 
Reserveer de datum! Inschrijven is mogelijk vanaf begin januari 2024.
 
Geplaatst op 01-12-2023

< VorigeVolgende >


Share on: