Aer Lingus en Allianz Partners verlengen samenwerking in Europa en VS

Aer Lingus, de Ierse nationale luchtvaartmaatschappij en lid van de International Airlines Group (IAG), en Allianz Partners, een toonaangevend in verzekeringen en reisoplossingen voor B2B2C, kondigen de verlenging van hun bestaande partnerschap aan. Dit partnerschap gaat reeds terug tot 2008 en wordt nu verlengd tot maart 2027 in 12 markten in Europa1 en in de Verenigde Staten.

Aer Lingus biedt klanten die in de dertien markten in Europa en de Verenigde Staten waarop het partnerschap betrekking heeft wonen een uitgebreid pakket multi-risk aan reisverzekeringen2 van Allianz Partners aan, zodat ze voor al hun bestemmingen verzekerd zijn. De voordelen hiervan zijn onder andere bescherming tegen annulering van de reis, vertragingen en onderbrekingen, gemiste aansluitingen, speciale medische voordelen en bagagebescherming. Voor extra gebruiksgemak heeft Allianz Partners een hotline voor reisbijstand voor haar verzekerde klanten die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is.

Klanten kunnen reisverzekeringsproducten en -diensten van Allianz Partners kopen wanneer ze hun ticket boeken op de website van Aer Lingus, de app of krijgen daartoe een tweede kans via de functie Manage My Booking voor bestaande boekingen.

Air Lingus en Allianz Partners tillen hun samenwerking op een hoger niveau door het geavanceerde digitale dienstenplatform van Allianz Partners te benutten. Dit verbetert de klantenervaring met gepersonaliseerde aanbiedingen voor reisverzekering voor klanten van Air Lingus in vele markten.
 
Jean-Marc Pailhol, Chief Officer Global Strategic Partnerships en bestuurslid van Allianz Partners, stelt het volgende: "In onze samenwerking met Aer Lingus hebben we sinds 2008 twee zaken kunnen vaststellen: kracht en vertrouwen. We zijn er dan ook trots op dat we dit partnerschap op lange termijn kunnen verlengen. We blijven ons samen inzetten om reisverzekeringsproducten en -oplossingen die tegemoet komen aan de steeds veranderende behoeften van klanten verder te ontwikkelen, zodat reizigers met een gerust gemoed kunnen vertrekken. We engageren ons bij Allianz Partners om toonaangevende luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld te ondersteunen door samen oplossingen voor de toekomst van het reizen te bedenken." 

Susanne Carberry, Aer Lingus Chief Customer Officer: “We streven er bij Aer Lingus naar om klanten op elk moment tijdens hun reis een aangename ervaring te bezorgen. Door ons verlengd partnerschap met Allianz Partners hebben onze klanten vlot toegang tot verzekeringsopties die aan hun specifieke behoeften voldoen. Aangezien Allianz Partner een brede waaier aan verzekeringsopties aanbiedt, kunnen de klanten van Aer Lingus kiezen welk niveau van bijstand ze nodig hebben om tevreden en met vertrouwen aan hun reis te beginnen.“

Geplaatst op 12-12-2023

< VorigeVolgende >


Share on: