Aad Snelleman algemeen directeur Ard Korevaar Personenschade

Ard Korevaar Personenschade heeft zich versterkt met Aad Snelleman als algemeen directeur en zelfstandig letselschade-expert. Aad Snelleman werkt sinds 1995 in het letselschade vak. Hij werkte eerst ruim tien jaar bij Nationale-Nederlanden, waarna hij de overstap maakte naar het belangenbehartigerskantoor Korevaar van Dijk Letselschade, waar hij onder andere manager van de experts was. De afgelopen 5 jaar was hij manager/coördinator op de afdeling Personenschade Verkeer bij a.s.r.

Aad is een oude bekende voor Korevaar en kent het DNA en de visie van het bedrijf. Door zijn persoonlijkheid en ruime ervaring is hij bij uitstek geschikt om het bedrijf de komende tijd te gaan leiden. Hij zal de hoge kwaliteit van dienstverlening van de zeer ervaren experts gaan verbinden met nieuw talent dat zijn/haar sporen in ons mooie vak inmiddels heeft verdiend. 

Aad wil zijn cliënten ontzorgen en er voor zorgen dat zij op ieder moment in het schadeproces als mens in beeld zijn. Daarvoor zet hij zijn kennis en ervaring in, maar laat ook 'het hart spreken' als dat nodig is. Aad heeft met ingang van 1 november 2023 zijn kantoor geopend in Breda. 

Ard Korevaar Personenschade is een belangenbehartiger voor letselschade slachtoffers. Hun visie is gericht op persoonlijke aandacht, hoogste kwaliteit en snelheid. Dit wordt bereikt door een beperkt aantal slachtoffers per ondernemer bij te staan bij het verhalen van hun letselschade, waardoor er een gezonde balans tussen werk en privé blijft bestaan. Alle experts staan ingeschreven in het Nationaal Keurmerk Letselschade en onderschrijven de Gedragscode Behandeling Letselschade. Daarnaast zijn zij aantoonbaar actief in het door ontwikkelen en professionaliseren van de letselschadebranche door te doceren bij NIBE SVV en actief te zijn in werkgroepen van onder andere De Letselschade Raad.

De 10 vestigingen zijn werkzaam vanuit: Bergambacht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zwijndrecht, Vlissingen, Haarlem, Barendrecht, Alkmaar, Utrecht, Velp (Gld), Rotterdam en Breda. 
Geplaatst op 11-12-2023

< VorigeVolgende >


Share on: